• Goedkope en kwaliteit SEO pakketten

    Uw website hoger in de zoekmachines als Google?

    Probeer nu vrijblijvend 1 van onze SEO pakketten met linkbuilding uit. Laat ons handmatig geschikte en Nederlandse backlinks voor u zoeken en zie verbluffende resultaten!
    Lees meer

Disclaimer

Algemeen

Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. Backlinktoevoegen als hieronder vernoemd is onderdeel van het in het KVK genoteerde bedrijf PHPResource Webdevelopment.

Privacy verklaring

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Wij streven ernaar u dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen. Deze website houdt door middel van een teller het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang heeft tot het internet. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt . Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen. Backlinktoevoegen zal op frequente basis een nieuwsbrief sturen naar haar leden. De verzamelde emailadressen worden echter vertrouwelijk behandeld en nooit worden geexporteerd of verkocht aan derden.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Backlinktoevoegen aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. Indien het door u aangekochte product niet het gewenste effect heeft of een negatief effect heeft zal er in geen geval worden overgegaan tot terugbetaling van de kosten. Ook aanvaardt Backlinktoevoegen geen aansprakelijkheid voor enige vorm van kosten of verlies van winst, indien het product een negatief effect heeft op de notering/vindbaarheid van uw website.

Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij Backlinktoevoegen of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Backlinktoevoegen. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Backlinktoevoegen.